RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві іноземець зарізав товариша і поїхав з міста: фото з місця НП

У Києві п'яний іноземець смертельно поранив ножем свого друга і втік з міста.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Дніпровському районі столиці на Гідропарку. На лінію правоохоронців надійшло повідомлення, що невідомий доставив до лікарні 53-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота.

Як пізніше встановила поліція, двоє друзів в кафе на Гідропарку розпивали алкогольні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт. Чоловіки вийшли на вулицю і почали з'ясовувати стосунки. В результаті бійки один з друзів дістав ніж і вдарив ним у живіт товариша. Після цього зловмисник відвіз пораненого друга в лікарню, а сам зник. Пацієнта терміново доставили в реанімаційне відділення, де він згодом помер.

"Товариш привіз пораненого до лікарні, а сам втік. Ми опитали працівників кафе і встановили всіх відвідувачів закладу, це допомогло нам вийти на підозрюваного. Вже через кілька годин ми встановили, що до загибелі чоловіка причетний 40-річний безробітний уродженець іншої держави. З'ясувалося, що він переховувався в Київській області у свого товариша, щоб уникнути затримання", - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Поліцейським вдалося затримати іноземця. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 "Умисні тяжкі тілесні ушкодження" Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", у Дніпровському районі Києва чоловік після застілля вдарив кілька разів ножем свого товариша.