RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Нетвереза ​​молодь влаштувала масову бійку в центрі Києва: фото У понеділок, 25 березня, в центрі столиці сталася бійка між співробітниками BILLA і ко

У понеділок, 25 березня, в центрі столиці сталася бійка між співробітниками супермаркету BILLA і компанією нетверезих хлопців.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Конфлікт трапився через те, що молоді люди з явними ознаками алкогольного сп'яніння зайшли в магазин в заборонений для продажу алкоголю час, відкрили пиво прямо всередині супермаркету і стали його пити, навіть не намагаючись розплатитися за товар.

Касири BILLA зробили хлопцям зауваження, попросили розплатитися і викликали патрульних для оформлення протоколу про порушення. У свою чергу, компанія відреагувала агресивно і почала кидатися на працівників магазину, після чого спробувала втекти, так і не заплативши. Охорона супермаркету пішла за ними і вже на вулиці між учасниками конфлікту сталася бійка.

"Охоронці намагалися залагодити все не застосовуючи явною сили і просто заламуючи хлопців, але ті були налаштовані рішуче: били охоронців і касирів ногами, а для більш "значного" ефекту навіть розганялися і робили якісь дивні рухи, що нагадують кадри з мультфільму "Кунг- фу панда". Все це тривало близько 15 хвилин. Агресивна молодь час від часу вимотувалася, співробітники BILLA просто їх утримували, але відпочивши, хлопці знову "рвалися в бій". Кілька разів п'яні учасники бійки виявлялися на землі і продовжували розмахувати ногами вже лежачи", - йдеться в повідомленні.

Далі повідомляється, що один з "буйних" хлопців втік, побачивши патрульних, а ще трьох хлопців затримали і провели роз'яснювальну бесіду.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в одному з ресторанів п'яний відвідувач влаштував дебош з охороною закладу.