RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва Lexus потрапив в серйозну ДТП, влетівши в будівлю: опубліковано фото і відео

Увечері в суботу, 30 березня, в центрі Києва зіткнулися Mercedes і Lexus, в результаті чого одна машина влетіла в огорожу і знесла світлофор, а друга врізалася в будинок.

Про це повідомляє "Інформатор".

За словами водія Lexus, він рухався вгору по бульвару Шевченка на зелене світло. У цей момент на перехрестя з вулиці Терещенківської на червоний сигнал світлофора виїхав Mercedes. Водії не впоралися з керуванням, і машини зіткнулися.

Lexus вдарив Mercedes з боку водія, в результаті чого останній влетів у паркан і зніс світлофор. А Lexus розвернуло на дорозі, і автомобіль влетів в будівлю на протилежному боці. На щастя, подія обійшлася без постраждалих.

Як повідомляється, у Lexus повністю зім'ята передня частина, однак спрацювали подушки безпеки, яка допомогла водієві і дівчині-пасажиру уникнути травм. У Mercedes також розбитий перед і зім'ята бічна частина. Відзначається також, що на перехресті, де сталася ДТП, відсутні повторювачі сигналу світлофорів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 30 березня в Миколаєві автомобіль таксі врізався в поліцейську машину, намагаючись втекти з місця.