RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У мережі розгорівся гучний скандал через еротику зі студентками КПІ: фото і відео

Користувачів мережі обурили конкурсні знімки студенток Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського (КПІ).

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

Для конкурсу краси в КПІ дівчата зробили фотографії в пікантних позах в нижній білизні і з батогами. Відзначають, що брали участь навіть деякі неповнолітні студентки. Знімки опублікували на сторінці "Fmfstudrada" в соціальній мережі Instagram.

В інтернеті користувачі по-різному відреагували на подію в інституті. Деякі засудили конкурс і відверті фото для нього, а іншим затія студентів прийшла до душі.

У виданні "Обозреватель" зазначили, що метою конкурсу було показати, що красиві дівчата не обов'язково повинні бути дурними.

"Захід проводиться по всьому ВУЗу. Кожен факультет влаштовує свою "Міс", потім переможниця йде на "Королеву". Адміністрація не приймає участі, так як захід організовує студентська рада", - розповіла учасниця заходу Поліна Тсутевич.

За її словами, тематика провокаційній фотосесії зі зв'язування має відношення до сесій. Дівчата представляли фізико-математичний факультет, який є одним із найсуворіших у КПІ.

"Основа тематики - "Ласкаво просимо в пекло". Наш факультет ніколи не виділявся. Дівчатка досить скромні і замкнуті в собі. Було неповнолітніх пару дівчаток. Коли це все викладалося, обговорювалося з ними. Ніхто насильно не змушував, кажучи: "роздягайтеся, не роздягайтеся". Є фотографії, де вони загорнуті в тканину", - пояснила учасниця.

За словами дівчини, в промо-ролику не було нічого такого, що нагадувало б "порно". Вона також розповіла, що фотосесія хлопців була не такою резонансною, тому що попит на "Міс" набагато більший.

"Чим ми займаємося у вільний час - це наше особисте питання. Головною метою було довести, що якщо дівчина гарна, то вона не обов'язково дурна. У нас буде інтелектуальний конкурс, де будуть складні завдання. Навіть умови не всі глядачі зрозуміють", - додала Тсутевич.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо відреагували на відео конкурсу "Міс-Горлівка-2018".