RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві чоловік влаштував смертельну НП після сварки з дружиною: фото і відео

Пізно ввечері в суботу, 27 квітня, в Києві в одній з квартир пролунав вибух, в результаті якого чоловік загинув, а жінку з травами і пораненнями госпіталізували в лікарню.

Про це повідомляє Інформатор.

Виявилося, що 44-річний чоловік підірвав себе гранатою, погрожуючи своїй 38-річній громадянській дружині. В результаті вибуху чоловік помер на місці, а його цивільну дружину госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Як розповіли правоохоронці, в квартирі №139, житлового будинку по вулиці Вишняківській, 9, сталася сварка між чоловіком і його цивільною дружиною, якій і належала житлоплощу. Конфлікт виник через дітей жінки від попереднього шлюбу.

"У розпалі скандалу, чоловік дістав гранату і почав погрожувати вибухонебезпечним предметом жінці. У цей момент пролунав вибух, в результаті якого співмешканець отримав травми несумісні з життям. Його цивільну дружину, яка в момент вибуху перебувала з ним в одній кімнаті, госпіталізували прибули на місце події медики. На щастя, в момент трагедії дітей жінки не було вдома", - пише видання.

За словами брата жінки, він був мало знайомий з її цивільним чоловіком, проте в розмовах той часто згадував, що у нього є довідка з психіатричної лікарні. Звідки у співмешканця сестри виявилася граната чоловік не знає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в суботу, 23 березня, в Києві в житловому будинку стався вибух в квартирі, в результаті інциденту загинув чоловік.