RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві прогримів вибух в багатоповерхівці: є загиблий, фото

У суботу, 23 березня, в Києві в житловому будинку стався вибух в квартирі, в результаті інциденту загинув чоловік.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія трапилася в Голосіївському районі столиці за адресою проспект Науки, 11. Вибух почули мешканці сусідніх квартир, вони і повідомили про те, що трапилося екстреним службам.

Як відзначають "Вартові еспресо", вибух почули на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Коли сусіди зайшли в приміщення, то побачили, що коридор був понівечений від вибуху, а на підлозі лежало тіло чоловіка 40-45 років в калюжі крові обличчям вниз.

За словами сусідів, вони побачили незнайому жінку, яка вибігла з квартири, в якій стався вибух. Прибулі на місце правоохоронці не оглядали приміщення до приїзду вибухотехніків, тому що саме вибухнуло - невідомо. Але мешканці будинку розповіли, що звук був схожий на вибух гранати.

Особа загиблого поки не встановлена, а також невідомо чи був він власником квартири. За даними "Інформатора", на вигляд чоловікові було близько 30 років.

"Швидше за все, трагічна подія сталася в коридорі, так як саме там були пошкоджені стіни, меблі і стеля. Там в калюжі крові лежав і загиблий. Прибулим медикам, на жаль, залишалося лише констатувати факт смерті. Також співробітники поліції опитали сусідів і почали пошуки дівчата, про яку повідомили свідки", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 19 березня в київській багатоповерхівці в під'їзді прогримів вибух.