RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

По всьому Києву замінували популярні супермаркети: що відомо

У вівторок, 22 травня, в Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан", супермаркетів "АТБ" евакуювали персонал і відвідувачів через повідомлення про замінування.

Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що повідомлення про замінування прийшло близько 18.35. Як передає видання, на даний момент вхід в приміщення закрито. Всередину нікого не пускають, а на місці чергують співробітники екстрених служб.

Які саме з супермаркетів і гіпермаркетів замінували, зараз не повідомляється. До моменту прибуття співробітників поліції і рятувальників, охорона вивела відвідувачів всіх магазинів на вулицю. На місці чергують рятувальники, медики та правоохоронці. На даний момент вибухотехніки обстежують кожне приміщення, яке фігурує в повідомленні про замінування.

Крім того, як стало відомо "Апострофу", також в Києві заміновано і кілька дитячих садків. Зокрема, повідомлення прийшло про замінування дитсадка, розташованого на Березняках.

Крім того, судячи з відео, опублікованому в Telegram-каналі "Київ оперативний", в столиці також замінували один з діагностичних центрів.

Оновлено. За даними на 22.00 супермаркети і гіпермаркети залишаються закритими у зв'язку з повідомленням про замінування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві неадекватний боєць Нацгвардії влаштував масштабну НП.