RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​У Києві неадекватний боєць Нацгвардії влаштував масштабну НП: опубліковані фото

У п'ятницю, 17 травня, п'яний боєць Нацгвардії повідомив про мінування залу з ігровими автоматами в Києві.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався приблизно о 21:50 біля станції метро "Нивки". Там чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння зателефонував на лінію екстрених служб і заявив про мінування залу з ігровими автоматами "Лото золото".

На місце прибули вибухотехніки і правоохоронці, які після перевірки з'ясували, що виклик був хибним і затримали "мінера". За попередніми даними, чоловіка звати Костянтин, родом він з Одеси і служить в Національній гвардії України. Він вживав спиртні напої і відпочивав в гральному закладі, а після цього вирішив "розважитися".

"Під час спілкування з правоохоронцями, Костянтин, по всій видимості, щоб знищити докази, розтрощив свій телефон і намагався з'їсти сім-карту, з якої він дзвонив копам. Правоохоронцям не залишалося іншого вибору, крім як закувати неадекватного чоловіка в наручники. Після того, як поліцейські наділи на нього наручники, Костянтин почав кричати, що поліцейські все підлаштували і що насправді він нічого не "мінував". Він стверджував, що подзвонив в поліцію, оскільки у нього вкрали мобільний телефон, а копи на нього накинулися, побили і вкололи ампулу з наркотиками", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські забрали Костянтина у відділення поліції для дачі показань.

Як повідомляв "Апостроф", Національна поліція пропонує Верховній Раді значно посилити кримінальну відповідальність за неправдиві мінування.