RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Новий міст у Києві "втомився" відразу після відкриття: фото і відео

В першу ж ніч після відкриття, столичний скляний пішохідний міст покрився тріщинами.

Про це повідомляє в Facebook dtp.kiev.ua.

За однією із версій скло розстріляли з нарізної зброї вандали. За іншою версією - скло моста не витримало навантаження, після того як на ньому стала стрибати група підлітків.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Наразі прохід мостом закрито. Як заявив мер Києва Віталій Кличко в Facebook, основна версія, яка розглядається - акт вандалізму.

"Кілька годин тому раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається - акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія того, що стріляли", - заявив Кличко.

Він додав, що "подібні диверсії - кримінал, і вони матимуть жорстку відповідь".

Мер Києва зазначив, що звернувся до правоохоронних органів терміново з‘ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося.

"Сказати, що я збентежено злий - це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі публікують фото скляного пішохідного моста в столиці, всередині якого через рясні дощі зібралася вода.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 25 травня, в Києві відкрили пішохідний міст, який розташований між Володимирською гіркою і парком "Хрещатий".