RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві зловили трійцю нахабних вуличних аферистів: фото

У столиці затримали шахраїв, які дзвонили до довірливих громадян і вимагали гроші за вирішення проблем із їхніми родичами.

Про це повідомляє "Київ Оперативний", публікуючи фото злочинців.

""Ваш син/дочка/онук/ потрапив у халепу, треба гроші..." - саме з такої фрази починали свій діалог з потерпілими (здебільшого - літніми людьми) ці троє негідників. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити та затримати злочинну групу осіб, які тривалий час у всіх без виключення районах Києва скоювали свої підлі шахрайські дії.
Щоб все виглядало більше реалістично вони ще й вигадували різні розписки та змушували писати їх потерпілих. Звичайно, всі вони були на прізвища різних вигаданих слідчих або начальників поліції", - йдеться у повідомленні.

Шахраїв затримали "на гарячому", після чергового вдалого заволодіння коштами у розмірі 1400 доларів США.

Затримані:

Матлай Євген, 1993 року народження. Уродженець міста Шостка. Є підсудним за аналогічні злочини у Чернівцях. Був у ролі кур‘єра або стояв "на шухері".

Анодин Денис, 1992 року народження. Уродженець міста Шостка. Був у ролі кур‘єра або стояв "на шухері"

Пустовойтов Олександр, 1988 року народження. Уродженець міста Шостка. Підсудний за розбій Оболонським УП. Ватажок, касир, але іноді також міг ходити по квартирам, як і його товарищі.

Як повідомляв "Апостроф", 31 травня в Україні затримали групу шахраїв, які поставляли до країни фальсифіковані ліки від онкозахворювань.