RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві зловили досвідчених квартирних аферисток: фото

До Шевченківського управління поліції із заявами про шахрайство звернулося майже 50 громадян, які постраждали внаслідок дій аферисток, які ошукували їх під приводом оренди житла.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП.

Повідомляється, що шахрайки діяли таким чином: після підписання договору потерпілі платили гроші за місяць оренди помешкання, а коли приїжджали на адреси квартир, на місці нікого не було.

Співробітники Шевченківського управління поліції Києва встановили причетних до цих правопорушень осіб - двох жінок 26-ти та 20-ти років.

Упродовж двох років шахрайки встигли ошукати близько півсотні потерпілих, які натрапили на їх оголошення в інтернеті. В офісному приміщенні, де вони працювали, оперативники вилучили документацію, гроші та мобільні телефони.

Розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство). Зловмисницям повідомлено про підозру, доведена їх причетність до 45-ти епізодів. За вчинене правопорушницям загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у столиці затримали шахраїв, які дзвонили до довірливих громадян і вимагали гроші за вирішення проблем із їхніми родичами.