RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​У центрі Києва вуличний злодій попався в руки своєї жертви: фото і відео

14 червня в столиці в чоловіка вкрали на вулиці гаманець, але той не розгубився і наздогнав одного зі зловмисників.

Про це повідомляє "Київ Оперативний", публікуючи відео.

Так, рано вранці 14 червня по адресою вулиця Велика Васильківська, 91 патрульні помітили, як за молодим хлопцем біжить чоловік і кричить йому.

Поліцейські затримали хлопця і з'ясували, що перед цим сталася крадіжка. Під час розглядів стало відомо, що чоловік ішов з дівчиною по вулиці. У цей момент до них підійшли двоє хлопців і попросили цигарку. У відповідь вони отримали відмову, вибачилися і пішли далі. Коли люди розійшлися, в цей момент злодії підбігли ззаду і вихопили з задньої кишені чоловіка гаманець.

Хлопці почали тікати, але чоловікові вдалося одного з них наздогнати. Затриманий розповів, що йому 19 років і він вчиться в медичному коледжі. Він стверджував, що познайомився зі своїм супутником сьогодні вночі і толком його не знає, а про протиправні наміри навіть не здогадувався.

При цьому у затриманого був номер другого хлопця, але той був відключений. Також при хлопця виявили документи другого зловмисника.

Поліцейські знайшли гаманець за адресою вулиця Антоновича, 103. На жаль, готівки там вже не було. Варто зазначити, що затриманий перебував у неосудному стані. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка буде з'ясовувати деталі інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", 13 червня на столичному ринку "Юність" був спійманий молодий чоловік, якого запідозрили в крадіжці.