RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві хлопець влаштував криваву розправу над мамою і вітчимом: фото і відео

У столиці в одній з квартир сталася трагедія - 28-річний син побив матір і вбив вітчима.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Подія трапилася в Солом'янському районі Києва в квартирі будинку на вулиці Виборзькій. Там виникла сварка між родичами, які разом розпивали алкоголь. Конфлікт переріс у бійку, а остання, в свою чергу, закінчилася вбивством.

Так, в ході бійки молодик важко побив 46-річного киянина. Коли мати намагалася заспокоїти сина, він кілька разів також вдарив її по голові і тулубу, а потім зник, вибігши на вулицю. По приїзду лікарі констатували смерть потерпілого, а жінку госпіталізували в медичний заклад для надання допомоги. У неї діагностували множинні синці та садна.

Правоохоронці розпочали пошуки підозрюваного і незабаром помітили його недалеко від будинку. Чоловіка затримали, як виявилося, раніше він вже потрапляв в поле зору правоохоронців за крадіжки.

Слідчий відділ Солом'янського управління поліції почав кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі в одній з квартир чоловік зарубав сокирою дружину і спробував вбити сина, але потім повісився сам.