RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві неадекват під препаратами накинувся на дідуся і дитину

У Києві неадекватний чоловік з кулаками накинувся на дідуся, після від його дій постраждав 2-річний хлопчик.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції.

Так, повідомлення про неадекватні дії чоловіка на вулиці Тулузи надійшло до правоохоронців у вівторок, 9 липня, ввечері.

"Зловмисник вдарив дідуся, забрав його візок, пошкодив ним автомобіль і вдарив хлопчика, який пробігав поруч. Дитину і правопорушника, який, ймовірно, перебував під дією препаратів, доставили в лікарню", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що поліцейські переглянули відео з камер спостереження і поспілкувалися зі свідками події. Встановлено, що чоловік вибіг голим з під'їзду і почав неадекватно поводитися. У конфлікт втрутилися свідки події, затримали правопорушника і передали його поліцейським.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його доставили в лікарню, де після проведеного аналізу встановлено, що він отруївся невідомою речовиною.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри і обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що раніше кілька людей влаштували бійку зі стріляниною в ресторані "Каспій" у Києві, в результаті чого одній людині вистрелили в ногу.

Також в Оболонському районі столиці нетверезий чоловік почав стріляти по перехожих, внаслідок чого було поранено одну людину.

Тим часом, київська прокуратура повідомила про підозру 45-річному киянину Володимиру Регешу, який з хуліганських спонукань відкрив стрілянину в Києві і поранив журналіста.