RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві екстрено перекрили центральні станції метро: названо причину

У п'ятницю, 2 серпня, центральні станції київського метрополітену, в тому рахунку і пересадочні, були закриті на вхід і вихід.

Про це повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен".

Як зазначається, станції закриті "з технічних причин".

"Станція "Хрещатик" закрита на вхід і вихід для пасажирів з технічних причин. Також на вхід і вихід не працюють станції "Університет" і "Театральна". Рух по червоній лінії організовано від станції "Академмістечко" до станції "Вокзальна" і від станції "Арсенальна" до станції "Лісова", - йдеться в повідомленні.

Також спільнота "Типовий Київ" в Facebook повідомляє, що станція метро "Майдан Незалежності" також закрита. В якості причини вказується дзвінок про замінування станцій.

"Не знаю я як "організовано рух між "Лісовою" та "Арсенальною", але з "Дарниці" в сторону центру поїзда вже майже півгодини немає", "Поїзди йдуть з інтервалом 7-10 хвилин на двох розірваних ділянках", "На "Арсенальній" ж*па", - пишуть в коментарях кияни.

За оновленою інформацією, в "Київському метрополітені" повідомили про відновлення руху поїздів і роботи станцій.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 12 липня в Києві чотири станції метрополітену довелося закрити через смертельне падіння жінки на рейки.