RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​У Києві сталася вогняна ДТП: опубліковано фото і відео

У середу, 7 серпня, в Києві п'яний водій влетів у авто і його машина загорілася.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався на Кільцевій дорозі при в'їзді на Жулянський міст приблизно о 23:00. Там зіткнулися Daewoo Lanos і Honda Pilot.

За словами очевидців, водій Honda з жінкою-пасажиром в салоні рухався в крайній правій смузі руху в бік проспекту Леся Курбаса. Чоловік за кермом Honda пригальмував, потрапивши в невелику тягучку перед мостом. У цей момент у позашляховик на швидкості влетів водій Daewoo.

Удар був такої сили, що моторний відсік Lanos загорівся. Пожежу вдалося швидко згасити підручними засобами. Однак від зіткнення серйозні травми отримав чоловік, який був за кермом Daewoo. Як відзначили свідки ДТП, водій останньої знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Також він не був пристебнутий і сильно вдарився грудьми об кермо, а головою об лобове скло.

На місце за викликом прибули медики, які госпіталізували потерпілого до найближчої лікарні. Водій і пасажирка Honda серйозних травм не отримали.

В результаті аварії, у Lanos практично повністю знищена все передня частина, розбите лобове скло, а кермо увійшло в торпеду. У Pilot невеликі пошкодження задньої частини кузова.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця ДТП встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 6 серпня в Тернополі "рекордно" п'яний водій влаштував ДТП на Гаєвський мосту з трьома постраждалими.