RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві атакували сім'ю Гонтаревої: фото і відео вогняної НП

У ніч на 5 вересня в Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це з посиланням на саму Гонтареву повідомляє "НВ Бізнес".

"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім'ю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком в центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева", - повідомила екс-глава НБУ.

Гонтарева вважає подію і ДТП в Лондоні з її участю "ланками одного ланцюга".

"На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор, але, як ми бачимо і фізичне знищення. Їм мало політичних переслідувань, які вони масовано почали з усіх боків, їм мало повністю сфальсифікованої справи корумпованого прокурора [Костянтина] Кулика, їм мало подачі позовів [екс-заступник голови Адміністрації Президента Андрія] Портнова на стандартні постанови НБУ зі звинуваченнями мене в державній зраді. Вони вже перейшли від словесних погроз до реальних дій! Сподіваюся, нашим правоохоронним органам вистачить профессіоналізма розкрити цей злочин в центрі Києва", - заявила вона.

Видання "Інформатор" опублікувало фото і відео з місця пожежі:

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", колишня голова Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева в Лондоні потрапила під колеса автомобіля .