RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві стався страшний інцидент з жінкою на очах у дочки: фото і відео

У четвер, 5 вересня, в Києві стався кричущий інцидент: в парку Андрія Малишка чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував 38-річну жінку на очах у її 14-річної дочки.

Про це повідомляє Інформатор.

Того вечора потерпіла зі своїми друзями чекала з роботи 14-річну дочку, яка підробляє в одному з кафе баристою. Компанія відпочивала на лавочці в парку Андрія Малишка.

У момент, коли дівчина підійшла до матері і її друзям, вони почули крики про допомогу, які лунали з глибини парку. Компанія кинулася на виручку. Підбігши до місця подій, вони побачили зловмисника, в руках якого був ніж. На вигляд чоловікові було близько 30 років. Він вів себе агресивно і напав на літнього чоловіка з компанії. Після чого він схопив 38-річну потерпілу за волосся і приставив ніж до її горла.

Изнасилование в Киеве
1 / 1
Изнасилование в Киеве
1 / 1
Изнасилование в Киеве
1 / 1
Изнасилование в Киеве
1 / 1

Погрожуючи, зловмисник затягнув жінку за дерево і змусив її зайнятися з ним оральним сексом. Після цього він згвалтував її без використання презерватива, а сліди сперми витер її ж піджаком. Весь цей час дочка і інші свідки того, що відбувається, намагалися перешкодити гвалтівнику, однак той погрожував їм ножем і не давав підійти близько.

Після того як чоловік закінчив гвалтувати потерпілу, він втік у двори житлових будинків, розташованих недалеко від парку. Очевидці негайно викликали поліцію. Злочинця затримали.

Відомо, що постраждала від рук ґвалтівника жінка виховує п'ятьох дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спливли нові деталі страшної розправи над жінкою в Херсоні, яку згвалтували і вбили.

Також з'явилися фото і подробиці про таксиста, який згвалтував дівчину під Черкасами.