RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Пожежа на березі Дніпра в Києві: нові деталі та фото

Масштабна пожежа в комплексі Bora Bora Beach Club на березі Дніпра в Києві могла бути наслідком підпалу.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Через загоряння берег річки огорнуло чорним димом. На території Гідропарку була погана видимість, а людям було важко дихати.

На місці для ліквідації вогню працювали 9 одиниць техніки рятувальників і пожежний корабель, який допомагав приборкати стихію з води. 90 пожежних змогли локалізувати стихію лише через годину. За цей час комплекс Bora Bora вигорів практично повністю. На щастя, ніхто не постраждав.

"Очевидці кажуть, що відчули запах гару, а після був вибух і клуби диму. Вже через три хвилини територія була охоплена вогнем. Як нам повідомили рятувальники, комплекс побудований з дерева і був обтягнутий легкозаймистим матеріалом, а співробітники Bora Bora не відразу зателефонували на "101", намагаючись ліквідувати вогонь самостійно. Також, за непідтвердженою інформацією, в комплексі днем раніше провели трифазну мережу, що теж могло стати причиною пожежі. Співробітники сусіднього пляжу висунули версію про підпал, так як в минулому році Bora Bora Beach Club вже горів, але тоді все обійшлося меншими втратами", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 14 вересня, неподалік від Києва, в селі Нові Петрівці розгорілася масштабна пожежа.