RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Києві сталася жахлива ДТП з фурою: перші подробиці, фото і відео з місця

У середу, 25 вересня, сталася страшна ДТП за участю великовантажної фури і декількох авто, в результаті чого водія вантажівки затиснуло в кабіні.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Instagram.

"Чергова жахлива ДТП за участю фури в Києві в районі метро "Чернігівська". За попередньою інформацією, зі слів свідків: фура зачепила пару автомобілів, черкнула відбійник, вилетіла на трамвайні колії, влетіла в стовп", - йдеться в повідомленні.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Уточнюється, що кабіна великовантажного транспорту в результаті удару перетворилася на купу металу. На даний момент водія, якого затиснуло в кабіні, витягають рятувальники, а медики надають допомогу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Видео момента извлечения водителя фуры с кабины. Находится в сознании. Службам Спасения удалось оперативно извлечь пострадавшего: Напомним: Очередное страшное #ДТП с участием фуры в Киеве в районе метро Черниговская По предварительной информации, со слов свидетелей Фура зацепила пару автомобилей, черкнула отбойник, вылетела на трамвайные пути, влетела в столб. Кабина тяжеловеса превратилась в груду металла, водителя извлекает МЧС, медики оказывают всевозможную помощь пострадавшему, которого зажало в кабине. Информация о происходящем пока не точная, детали и состояние пострадавшего устанавливаем. На месте всевозможные службы. Присылайте ваши фото/видео @dtp.kiev.ua @dtp.ua @dtpkievua

Публикация от ДТП України (@dtp.ua)

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом сталася страшна ДТП з вантажівкою і автобусом, в результаті чого постраждали три людини.