RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві іноземець влаштував страшне вбивство і готувався "замести сліди": фото

На початку жовтня в Києві 23-річний громадянин Азербайджану побив і зарізав іншого уродженця цієї країни, а від його тіла планував позбутися за допомогою бензопили.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор".

6 жовтня в поліцію надійшло повідомлення від мешканців будинку, в якому сталася трагедія, про те, що у одній з квартир відчувається неприємний запах. Працівники "Київської служби порятунку", які прибули на місце виклику, виявили біля дверей квартири сліди крові, які вели до виходу з під'їзду, в зв'язку з чим на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці зламали вхідні двері і виявили в приміщенні тіло 22-річного уродженця Азербайджану з ножовими пораненнями і численними травмами. За попередніми даними, його смерть наступила за три дні до того. При огляді місця події співробітники поліції виявили бензопилу, три каністри з паливно-мастильною рідиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші приналежності, за допомогою яких зловмисник, ймовірно, планував приховати сліди злочину розчленувати тіло і вивезти його з квартири.

Слідчі в результаті опитування свідків і обробки записів з камер відеоспостереження встановили особу підозрюваного у вбивстві, яким виявився знайомий вбитого, 23-річний громадянин Азербайджану. Погоджено повідомлення про підозру за частиною 1 статті 115 КК України (вбивство).

Однак, під час розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження злочинця, правоохоронці встановили, що підозрюваний перетнув державний кордон. Вирішується питання про оголошення його в міжнародний розшук. За вчинене зловмисникові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліція затримала підозрюваного у вбивстві 40-річної жінки та її 8-річної доньки в місті Кіцмань Чернівецької області.