RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

На Майдані в Києві розбирають скандальну прибудову: з'явилися фото, як вона виглядає зсередини

У п'ятницю, 18 жовтня, в Києві на Майдані почали розбирати скандальну будівлю на даху будівлі, де знаходиться McDonald's.

Про це повідомила спільнота dtp.kiev.ua з посиланням на комунальників.

Так, роботи по знесенню будівлі почали співробітники КП Керуюча компанія Шевченківського району та рятувальники КАРС.

Також вдалося отримати коментар і у господаря будівлі. Він заявив, що керівництво міста погодило з ним знесення і поводився адекватно.

Нагадаємо, в центрі столиці власник однієї з квартир, яка виходить фасадом на площу почав зведення стіни, і порушив архітектурний вигляд будинку. На початку вересня в Державній архітектурно-будівельній інспекції зацікавилися будівництвом і прислали до власника інспектора. Власник став йому погрожувати, після чого на нього оформили заяву в поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", скандал навколо надбудови на даху будинку на Майдані за адресою Софіївська 1/2 отримав новий виток 16 жовтня, коли з'явилося зняте з висоти відео, на якому видно, що відбувається на місці будівництва. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що будинок не є пам'яткою архітектури, але знаходиться на території зони Софійського собору - пам'ятки ЮНЕСКО. Після цього будівництво зупинили.