RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Названо прізвище учасниці АТО, підозрюваної у викраденні дитини: фото з її архіву

Злочинницею, яка викрала тримісячну дитину в Коцюбинському, під Києвом, що воювала на Донбасі, виявилася мешканка Києва Анастасія Поліщук.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Інформатор.

Відомо, що вона входила в один з добровольчих батальйонів і воювала на Донбасі. Тому підтвердженням служить фото, яке дівчина опублікувала в Facebook в липні 2014 року. Там дівчина отримала контузію, після чого і повернулася додому.

У Анастасії з першим чоловіком не виходило завести дитину через стан здоров'я. Вона почала проживати з іншим чоловіком і завагітніла, але пізніше у жінки стався викидень. А її обранець на даний момент знаходиться у в'язниці. Користувачі в мережі діляться скринами, в яких Настя неодноразово просить гроші на допомогу в АТО або дітям.

Як з'ясувалося, 26-річна зловмисниця - родом з Бердичева з освітою вихователя. Після викидня вона вирішила, що більше не зможе мати дітей і спеціально додала на сторінку в Facebook інформацію про те, що вона займається волонтерством та працює в благодійному фонді "Духовне Єднання України", який вже не працює останні два роки. Також вона нібито працювала в Міжнародному благодійному фонді "Майбутнє".

На сторінці Насті можна помітити велику кількість постів про збір коштів на лікування людей з серйозними хворобами і знімків з дітьми. Подібними діями жінка придивлялася до незаможних і неблагополучним сім'ям, розробляла план викрадення дитини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео затримання учасниці АТО, що викрала дитину під Києвом.