RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві сталася масова аварія з 6 машин: фото і відео ДТП

У суботу, 2 листопада, в Києві на Брест-Литовському шосе сталися три аварії за участю шести машин, а двоє водіїв втекли з місця ДТП.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Аварії сталася в проміжку з 1:30 до 02:00. За словами одного з учасників ДТП, в сторону центру Києва рухався Mercedes Viano, а за ним на високій швидкості на "лисій" гумі летів Mercedes W220. Другого почало заносити і він врізався в першого, а потім у відбійник.

Пізніше, недалеко від місця ДТП, врізалися ще два авто - BMW і Renault. Останній влетів в мінівен, а той в результаті зіткнувся з відбійником. Після цього зіткнулися ще Volkswagen і ще одна машина марки Renault.

"Коли на місце прибули правоохоронці, учасники аварій довгий час не могли виразно пояснити, що сталося, лише говорили, що сталося три різних ДТП", - йдеться в повідомленні.

Двоє водіїв авто Mercedes W220 і BMW непомітно покинули місце інциденту, поки йшли з'ясування. Їх навіть розшукували в кареті швидкої допомоги, яка поїхала, надавши допомогу постраждалим, які від госпіталізації відмовилися. На даний момент місцезнаходження власників вищевказаних авто невідомо. Але чоловік, який був за кермом Viano, стверджував, що водій W220 був за всіма ознаками дуже п'яний, а швидкість його машини перевищувала 130 кілометрів на годину.

На місці працювали три патрулі поліції, дві карети швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група. Дві смуги руху на Брес-Литовському шосе було перекрито. Деталі й винуватці події встановлюються.

10.jpg
1 / 1
9.jpg
1 / 1
8.jpg
1 / 1
7.jpg
1 / 1
6.jpg
1 / 1
5.jpg
1 / 1
4.jpg
1 / 1
3.jpg
1 / 1
2.jpg
1 / 1
1.jpg
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", д ньому в п'ятницю, 1 листопада, в Києві сталася ДТП - автомобіль врізався у відбійник.