RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео моменту жахливої ДТП з BMW в Києві і дані про дитину

Водій і пасажир BMW, що потрапили в понеділок, 4 листопада, в жахливу ДТП в Києві, в якій загинуло двоє людей, не отримали важких травм.

Відео трагічного моменту опубліковано на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

"Дуже багато людей додатково питають про долю людей з БМВ в м'ясорубці на Окружній. Дитина з БМВ і водій цілі, не отримали важких травм, дитину відвезли з місця, водій залишився для оформлення ДТП", - сказано в повідомленні в соцмережі.


Крім того, з'явилася розповідь очевидця, на очах у якого сталася смертельна аварія. За словами водія, який рухався в бік Києва, по лівому ряду його обігнав на швидкості близько 130 кілометрів на годину автомобіль Ауді, який перед світлофором раптом втратив керування.

"Машину почало крутити за годинниковою стрылкою дуже швидко, і вона, коли крутилася, вилетіла на зустрічну смугу, а в цей момент з-за повороту виїжджає БМВ і врізається в Ауді в ліву задню частину", - описує те, що сталося свідок, зауваживши, що, на його думку, зіткнення можна було уникнути.

Як повідомляв "Апостроф", вранці в неділю, 3 листопада, на вулиці Заболотного в Києві зіткнулися два автомобілі: один з них розірвало на частини.