RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​У Києві сутенер з наркотиками в авто влаштував масову ДТП: фото і відео

У п'ятницю, 8 листопада, в Києві п'яний водій з наркотиками в салоні розбив дев'ять автомобілів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

НП сталася на Борщагівці приблизно о 20:30. Там 37-річний чоловік ромської національності на позашляховику марки Honda CR-V влетів у припарковані машини. Як стало відомо, водій проживає неподалік і він сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Він рухався по вулиці Сім'ї Сосніних в сторону проспекту Леся Курбаса. Там він зачепив спочатку автомобіль Daewoo Lanos, а через 150 метрів протаранив ще 8 авто.

Імовірно, після Daewoo водій вдарив Kia Carens, що стояла на узбіччі, потім влетів в Skoda Octavia, яка їхала назустріч. Остання, в свою чергу, зачепила Hyundai Elantra, а "кореєць" в'їхав в Opel Kadett. Після чого Honda відкинуло на іншу сторону дороги, де позашляховик зачепив Peugeot і ще один Lanos.

Після скоєного винуватець аварії намагався втекти з місця НП. Але місцеві жителі вчасно зреагували і не дали зловмиснику сховатися. Вони схопили його і ледь не влаштували самосуд. Врятували чоловіка від розгніваної юрби екіпажі патрульної поліції, які вчасно прибули на місце події й відразу ж наділи на нього наручники.

Також правоохоронці обшукали салон позашляховика. Там вони виявили пакет з травою. Однак чоловік став заперечувати, що він належить йому. Місцеві жителі повідомили, що горе-водій проживає буквально в сусідньому будинку від місця аварії. У минулому він займався сутенерством.

Внаслідок ДТП травми отримав водій Skoda, якого госпіталізували в найближчу лікарню. Також на місці працювали рятувальники ДСНС - з розбитих автомобілів на проїжджу частину витікали паливно-мастильні матеріали, які потрібно було змити, щоб вони не зайнялися.

ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1
ДТП на Борщаговке
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", п'яний водій розбив п'ять припаркованих автомобілів на вулиці академіка Корольова в Києві.