RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

Поділили "здобич" і продовжили полювання: юні вуличні злодійки потрапили на відео в центрі Києва

На Андріївському узвозі, в історичному центрі Києва двоє неповнолітніх дівчат поділили між собою ймовірно вкраденігроші, а гаманець викинули у підворітню.

Це зафіксувала вулична камера відеоспостереження, передає "Київ Оперативний" у Facebook.

На відео видно, як дівчина у чорній шапці з котячими вушками, світлому полушубку, бордових брюках та чорно-білих кросівках з чорною сумкою на ремені через плече разом зі своєю подругою заходить у двір будинку, вхід до якого перекривають металеві ворота. Її подруга одягнена у чорну куртку, світло-сині джинси та чорні чобітки. На шиї - рожевий шарф. Обом дівчатам на вигляд не більше 18 років.

Дівчина у чорній куртці тримає в руках предмет, схожий на гаманець. Дістає купюри і кладе собі до кишені. Решту віддає подрузі. Гаманець запихає до отвору між фанерним щитом і бруківкою.

Відео викликало у користувачів палку дискусію. Дехто вважає, що провина дівчат не доведена і називати їх крадійками неетично. Мовляв, сам момент злочину камери не зафільмували. а гаманець юнки могли принести з дому. Інші підписники каналу закликають киян бути пильними і наполягають, що особи дівчат потрібно встановити. а їх батьків притягнути до відповідальності.

Тим часом 19 листопада у селищі Бровари на Київщині затримали злодія, котрий полював на елітні годинники.