RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Києві п'яна жінка на авто протаранила ТЦ і влаштувала шоу з копами: фото

У ніч на четвер, 28 листопада, в Деснянському районі Києва водій автомобіля Dacia, який врізався в будівлю торгового центру, перебуваючи в нетверезому стані підкинула патрульним поліцейським гроші.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Информатор".

На камерах відеоспостереження видно, що жінка приїхала до магазину і врізалася в будівлю, після чого вийшла з машини і пішла в магазин.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, запропонували водієві, яка назвалася Мариною, пройти тест на наявність алкоголю в крові на місці або здати аналізи. Однак, від огляду вона відмовилася. На водія було складено адміністративні матеріали за 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів).

Під час спілкування з поліцейськими жінка намагалася запропонувати їм гроші, щоб уникнути складання протоколу. Після неодноразових попереджень про незаконність таких дій, Марина все таки підкинула гроші в підсклянник патрульного автомобіля.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Патрульним довелося викликати на місце слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала хабар - 300 гривень. Правоохоронці задокументували даний факт і вилучили речові докази.

У розмові з журналістами видання водій не заперечувала, що вживала спиртні напої, але запевнила, що навіть не заводила мотор машини. Хабар вона пояснила тим, що вирішила віддячити поліцейських за "помилковий" виклик і пригостити їх кавою.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на 26 листопада в Києві на Набережному шосе сталася масштабна ДТП, в яке потрапило чотири автомобілі.