RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Розстріл авто Соболєва в центрі Києва: з'явилося фото другого підозрюваного

Колишній депутат Ігор Мосійчук показав фото другого підозрюваного, який брав участь у розстрілі автомобіля депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, в результаті чого загинув його 3-річний син Олександр.

Його він опублікував в своєму Telegram-каналі.

"Це - Євген Семенов. Другий підозрюваний у замаху на В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина Олександра. Він народився в Одеській області, вчився в Одеському морехідному училище. У 2017-му став добровольцем УДА", - написав він.

Нагадаємо, 1 грудня, 1 грудня, в центрі Києва на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли Range Rover. Одна з куль пройшла через скло з боку водія, але важкі поранення отримала саме трирічна дитина. Незабаром з'ясувалося, що за кермом авто перебував депутат Київської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенко" (БПП) В'ячеслав Соболєв. Загибла дитина - це його трирічний син Олександр.

Детальніше про те, хто міг вчинити напад, читайте в матеріалі "Апострофа": Стріляли в депутата - загинула дитина: хто такий В'ячеслав Соболєв і за що його хотіли вбити