RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві п'яна жінка-"рекордсменка", тікаючи з місця ДТП, протаранила маршрутку: фото

У Дніпровському районі Києва за адресою вулиця Євгена Свертсюка, 52а сталася ДТП з постраждалими, п'яна жінка протаранила маршрутку.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор".

За словами жінки-водія Renault, вона їхала по вулиці Сверстюка. У цей момент їй на зустріч їхав Mitsubishi, який зачепив її машину і почав їхати. Відразу ж за поворотом сталася ще одна аварія. ASX протаранив маршрутку "Богдан".

Після зіткнення жінка-водій Mitsubishi виїхати не змогла. Машина отримала серйозні пошкодження. В автобусі були пасажири. З них шість осіб госпіталізували до лікарні. 67-річна водій Mitsubishi не постраждала. Вона перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Жінка пройшла огляд на приладі "Драггер", який показав 2,20 проміле. Цей показник перевищує допустиму норму в 11 разів. Також її доставили на медичний огляд, щоб зафіксувати наявність алкоголю в крові.

На місці працювали екіпажі поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Деталі події встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", 21 грудня на Брест-Литовському шосе в межах Києва велосипедисти потрапили в жахливу аварію. ДТП сталася на зупинці громадського транспорту "Пролісок". Водій автомобіля Chevrolet наїхав на групу велосипедистів. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці.