RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Журналістка розповіла, як рейдери Микитася намагаються отримати кошти "Київметробуду"

Рейдери екс-глави "Укрбуду" Максима Микитася, що знаходиться під арештом, намагаються отримати доступ до 1,9 млрд гривень на рахунках ПАТ "Київметробуд" через тіньового нотаріуса.

Про це повідомила журналістка Світлана Крюкова в Facebook, передає "Обозреватель".

"Скандальчик назріває. Відомий спонсор сітки Порошенко, опальний забудовник Микитась через чорних нотаріусів поміняв керівників "Київметробуд". В даний момент намагається отримати доступ до рахунку, на якому знаходиться 1,9 млрд грн - кошти, призначені на будівництво метро на Виноградар", - обурилася Крюкова.

Вона закликала поширити інформацію, щоб рейдери не встигли вкрасти у киян ці гроші.

"Прохання до киян - перешліть повідомлення Кличко. І Зеленському - нехай покличе на килим заступника голови офісу Трофимова, який обласкав Микита, і задасть йому питання: що в країні відбувається?", - запропонувала журналіст.

Вона також вказала ім'я одного з "чорних нотаріусів", які провели незаконну операцію.

"Останнє запитання до міністра юстиції, який любить в черевиках забиратися на стіл. Так, а що там з чорними нотаріусами?.. На випадок, якщо в країні з'явиться влада, ім'я чорного нотаріуса 26.12.19 приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Головкін Я.В. провів державну реєстрацію ПАТ "Київметробуд" щодо зміни керівника Кобиля Василя Петровича на Метелицю Олександра Миколайовича", - процитувала Світлана Крюкова.

17 грудня рейдери скандального екс-керівника "Укрбуду" Микитася провели фіктивні збори наглядової ради "Київметробуду", де оголосили себе новими керівникам компанії. Пізніше ЗМІ провели власне розслідування, де з'ясували, що всі аргументи і заяви рейдерів є маніпулятивними.