RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві поліція накрила "підпільний" дитячий садок: опубліковані фото

Правоохоронці припинили діяльність незаконного дитячого садочка, який діяв у приватному будинку по вулиці Достоєвського у Подільському районі Києва.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські отримали анонімне повідомлення про те, що у приватному будинку незаконно утримують 10 дошкільнят. На місце події одразу виїхали начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, голова Подільської районної державної адміністрації Віктор Смирнов, слідчо-оперативна група територіального підрозділу та соціальні служби. Перед тим правоохоронці отримали дозвіл на невідкладний обшук.

На подвір'ї будинку чоловік гуляв разом із 11 дітьми. При появі поліцейських швидко завів малечу у приміщення, говорити відмовився. У будинку, до якого потрапили правоохоронці, були ще дві жінки. Жодному з малюків вони не доводилися родичками. Умови в підпільному дитячому садочку загрожували здоров'ю дітей. Так, їжу їм готували у непристосованому приміщенні, умов для сну та гігієни не було.

На місце викликали батьків дошкільнят. Із ними будуть працювати соціальні служби, аби з'ясувати. чому вони віддали власних дітей особам, які не мають дозволу на педагогічну діяльність. Організаторам підпільного садка загрожує до 10 років в'язниці за незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Як раніше писав "Апостроф", 10 січня в Одесі у приватному навчальному закладі педагог жорстоко побила дитину.