RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вечір перестав бути нудним: в мережі хвиля гніву через закриття метро в центрі Києва

У мережі обурюються через закриття центральних станцій метро в Києві.

"У зв'язку з анонімним дзвінком щодо мінування станцій правоохоронці проводять почергово перевірку станцій "Хрещатик", "Площа Льва Толстого", "Палац спорту", "Золоті ворота", "Театральна" з тимчасовим закриттям станцій", - йдеться в повідомленні КП "Київський метрополітен".

Кияни обурені, адже про закриття станцій стало відомо в останній момент.

"Мы щасливі! Чи незанадто буде ще попрохати, щоб працівники метрополітену якісь об'яви робили для пасажирів? Машиніст повідомив що не зупиниться на Льва Толстого вже на під'їзді до станцію. Про зачинену пересадку Майдан/Хрещатик ані слова. На Майдані натовп, жодних оголошень, працівників метрополітену ні видно, ні чути", - написала пасажирка з ніком "Віра Ніка".

"Чому Метрополітен, не оголошує це при під'їзді до станцій?", "Ну чому не можна про це повідомляти при вході в метро", "Шановні, ваші працівники на станціях та машиністи можуть виняти щось з рота коли оголошують якусь новину?", "Сподіваюсь щось такі спрацює на енергетичному рівні, й тому у€бану всю решту життя буде заміновано", "Я прибув на Майдан - й одразу людей виганяти стали. Ледь встиг перейти на Хрещатик, щоб до Вокзалу доїхати", "Дуже цікаво: поїзд проїхав Льва Толстого без зупинки, на платформі було повно людей. Мабуть, щоб картинка красива була, якщо дійсно гепне", "Вечір п'ятниці не буде нудним", - пишуть у коментарях.

Пізніше прес-служба метро повідомила, що станції вже відкриті.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 20 січня в Києві також раптово припинили роботу кілька станцій метро, причиною назвали технічну несправність.