RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рахунок йшов на секунди: небезпечна НП на дорозі в Києві потрапила на відео

У мережі показали відео небезпечної НП, що сталася в Оболонському районі Києва - жінку дивом не збила машина.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Інцидент трапився на перехресті Оболонського проспекту та вулиці Маршала Малиновського.

"Куди так сильно поспішала ця дама, яка перебігала дорогу в недозволеному місці, ще й вже на зелене світло для автомобілів?", - пише автор.

На відео видно, що жінка переходить дорогу вже на червоний (жовтий) колір, але є важливий нюанс: він такий як для пішоходів, так і для водіїв. Так буває буквально кілька секунд, щоб пішоходи і машини встигли перелаштуватися. Мабуть жінка не встигла на зелений і вирішила перебігти поки машини ще стоять, але не встигла.

У коментарях думки розділилися: одні вважають, що винен водій, інші - пішохід.

б звичайно постояла кілька хвилин, почекала ... Але і водій не переконався в тому що пішоходи закінчили "маневр", "Ну видно ж що вона переходила дорогу на зелений коли автомобілі стояли. Але коли загорівся червоний, вона не встигла перейти і побігла", "Коли горів заборонний (жовтий) водієві, пішохід ще був на пішохідному переході. Водій зобов'язаний був дати завершити перехід пішоходу", "Почитав коменти і прозрів-людина переходить дорогу поза переходом, а її ще й виправдовують. Ви серйозно" , б ще вийшла і дала їй по рогам", "Пішохід повинна зупиниться на острівці безпеки, якщо не встиг перетнути проїжджу частину на дозволяючий сигнал світлофора", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 2 лоютого під час ДТП на проспекті Гагаріна в місті Дніпрі постраждали маршрутка і тролейбус.