RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві п'яний водій не "розрахував" сил і розбив відразу три машини таксі, фото і відео

Пізно ввечері понеділка, 17 лютого, в Києві на бульварі Дружби народів сталася масова ДТП за участю чотирьох автомобілів, причому троє з них виявилися авто служб таксі, в результаті чого постраждав сам винуватець аварії.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор".

Винуватцем аварії виявився водій Audi, у якого були ознаки алкогольного сп'яніння.

Аварія трапилася близько опівночі. Автомобілі служб таксі Bolt, Uber і Uklon вишикувалися в ряд на світлофорі біля PecherSky. Поки водії чекали зеленого сигналу світлофора, в них влетів Audi, зібравши "бутерброд" з трьох машин.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

На місце прибули патрульні, які запідозрили водія Audi у вживанні алкоголю перед тим, як сісти за кермо. Він поскаржився на погане самопочуття і тест на драгер проходив вже в кареті "швидкої". За словами правоохоронців, прилад підтвердив їх припущення - чоловік дійсно був п'яний.

У ДТП постраждав лише сам винуватець. Він накульгував, але госпіталізації не зажадав. Водії і пасажири трьох служб таксі, на щастя, відбулися легким переляком.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 17 лютого, в Києві відбулася серйозна ДТП, в результаті чого постраждали три людини.

Також 15 лютого, в Києві на бульварі Вацлава Гавела, 40 сталася ДТП за участю водія служби Uber за кермом Seat Ibiza, який вилетів з дороги і перекинувся.