RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

У Києві неадекват влаштував "терор" в будинку, довелося викликати спецназ: фото і відео

У середу, 4 березня, в одному з житлових багатоповерхових будинків чоловік влаштував погром.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Інцидент стався приблизно о 19:40 в будинку за адресою бульвар Лесі Українки, 28а. В один з під'їздів зайшов чоловік, який спочатку ходив навколо будинку і вдарив кілька припаркованих авто, і почав валити все на своєму шляху. При цьому він сказав, що у нього є граната і він збирається її підірвати.

Мешканці будинку не на жарт перелякалися і викликали поліцію, спецназ КОРД і психолога. Але за час очікування неадекват обірвав дроти інтернету, електроенергії, ломився в квартири, обливав двері невідомою рідиною і вибивав вікна парадного.

По приїзду спецназу правоохоронці огородили частину двору. За словами свідків НП, спочатку в під'їзд зайшов психолог, а після почав працювати КОРД. Вони зайшли і затримали неадеквата на верхніх поверхах. Гранату у нього не знайшли.

Варто відзначити, що деякі ЗМІ поширили інформацію, що підозрюваний - ветеран АТО. Це лише припущення кількох людей, не підкріплені офіційною інформацією.

Попередньо, затриманий родом з західних областей країни і знаходився в Києві на заробітках. Чому він вибрав об'єктом саме цей будинок і під'їзд - невідомо. На одній з дверей він намалював серце піною для гоління, а біля входу в ще одну з квартир залишив частину дитячої ляльки. В інциденті обійшлося без постраждалих, хулігана відвезли під вартою.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", 1 березня в передмісті столиці Вишневому поліція затримала невідомого чоловіка, який погрожував підірвати гранату.