RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Під Києвом діти влаштували небезпечні розваги на даху багатоповерхівки, фото

У передмісті столиці Вишгороді поліцейські припинили небезпечні дитячі розваги на даху багатоповерхівки, відреагувавши на опубліковану в мережі фотографію.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області.

"8 березня поліцейські в одній із соціальних мереж виявили фотографію небезпечного дозвілля дітей на даху багатоповерхівки, яку розмістили в Інтернеті небайдужі свідки-перехожі. Працівники Вишгородського відділу поліції миттєво відреагували і вже через кілька хвилин прибули на місце події", - сказано в повідомленні.

Як виявилося, підлітки зібралися на даху багатоповерхівки і влаштували там танці з приводу Міжнародного жіночого дня.

"Завдяки оперативному реагуванню ювенальних поліцейських жодна дитина не постраждав. І "свято", на щастя, для неповнолітніх закінчилося без трагічних наслідків", - повідомили в поліції.

З дітьми провели профілактичну бесіду ювенальні поліцейські, вирішується питання про притягнення їхніх батьків до адміністративної відповідальності за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КоАП.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні серед підлітків стрімко набирає популярність новий небезпечний челлендж з соцмережі TikTok, в якому підлітки добровільно піддають себе небезпеці