RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Україна на межі апокаліпсису: батьки в мережі бурхливо обговорюють карантин через коронавірусу

Оголошений з 12 березня в школах і дитсадках Києва карантин у зв'язку загрозою поширення коронавірусу Covid-19 став неприємним сюрпризом для батьків маленьких киян, яким від цього додалося турбот.

Введення обмежувальних заходів бурхливо обговорюють в групі "Батьки SOS" в соцмережі Facebook.

Рішення київської влади батьки критикують через те, що, на їхню думку, карантин в школах і садках не дасть позитивного профілактичного ефекту, оскільки діти, залишившись без нагляду батьків, все одно будуть відвідувати місця масового скупчення людей - в торгово-розважальних центрах, на дитячих майданчиках і в транспорті.

"Карантин в Києві. Кличко підтвердив. Капец, куди дітей подіти, на роботу за собою тягати чи що??" - задаються питанням батьки малолітніх дітей.

Деякі коментатори іронічно радять влада столиці не обмежуватися такими обмежувальними заходами і довести ситуацію до повного апокаліпсису.

"Це повна маячня. Давайте зупинимо повністю виробництво і продаж навіть продуктів і будемо чекати поки пройде епідемія. Зробимо штучний голодомор", - пишуть в коментарях під постом про введення карантину.

Як повідомляв "Апостроф", після оголошеного карантину у зв'язку загрозою поширення коронавірусу Covid-19 в школах Києва оперативно розклеїли оголошення про припинення навчального процесу.

Нагадаємо, що торгово-розважальних центрів і приватним школам пригрозили адміністративної або кримінальної відповідальністю в разі порушення правил карантину в Києві через епідемію коронавірусу.