RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві готель з ізольованими туристами "зміцнили" військовими: фото

Евакуйованих спецрейсом туристів з Балі і Катару, яких розмістили на обсервацію в готель "Козацький" в Києві, стали охороняти більш посилено.

Фото зробив кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Нагадаємо, що кілька сотень громадян України влаштували бунт в аеропорту Борисполя проти обов'язкової двотижневої обсервації. Деяким вдалося втекти, а інших поселили в готелі "Козацький" та "Пуща".

Також люди намагалися втекти і з готелю "Козацький" в центрі міста. Щоб не допустити цього, територію охороняють правоохоронці. Також зараз на підмогу туди були направлені бійці Нацгвардії. Зокрема, після того як з готелю втекли 60 осіб, біля будівлі розмістили військові вантажівки з Нацгвардійцями.

Як повідомляв "Апостроф", евакуйованої спецрейсом з Балі і Катару українці з маленькою дитиною дозволили виїхати на таксі з готелю "Козацький".

Бійці Національної гвардії не випускають українців, які перебувають в готелях "Козацький" та "Пуща" на обсервації, навіть у двір, ті ж у свою чергу вважають, що після повернення на Батьківщину з Балі їх права були обмежені такого роду примусовими заходами.