RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Херсон закривають на жорсткий карантин через спалах коронавірусу: гучні подробиці

З четверга, 2 квітня, міська влада закриває Херсон на строгий карантин, оточивши місто блокпостами, через коронавірус в області.

Коронавірусом заражено понад 900 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомив заступник міського голови Херсона Ігор Козаков в Facebook.

"42-річний житель Херсона потрапив до лікарні з пневмонією. На жаль, сьогодні факт зараження підтвердив другий тест на коронавірус. Всі лікарі, які контактували з хворим, вже відправлені на обсервацію. Члени сім'ї хворого: батько, мати, дружина і дитина також на спостереженні", - розповів Казаков про хворого в Херсоні.

За словами чиновника, сім'я проживає в під'їзді багатоквартирного будинку. Найближчим часом в приміщенні проведуть дезінфекцію.

"Рівно опівночі Херсон буде закритий на карантин. На в'їзді і виїзді стоятимуть п'ять блокпостів. Прошу громадян зберігати спокій, залишатися вдома і при наявності перших симптомів звертатися до свого сімейного лікаря", - додав Козаков.

"Протягом доби ми отримали три нових лабораторно підтверджених випадків коронавірусу в нашій області. На жаль, один з цих випадків виявився смертельним", - розповів глава Херсонської ОДА Юрій Гусєв. .

Разом з тим, Гусєв не повідомив, хто саме став жертвою захворювання. За його словами, стан дівчини, яка захворіла кілька тижнів тому і знаходиться в лікарні, має позитивну динаміку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що станом на вечір 1 квітня в Україні зафіксовано майже 800 випадків коронавірусної хвороби.