RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві викрадач авто спробував втекти від "копів" і жорстко поплатився: фото

Увечері в неділю, 5 квітня, в Києві чоловік викрав автомобіль Honda і тікаючи від поліції, врізався на ньому в Lexus.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Патрульні отримали виклик на вулицю Антоновича. Очевидець повідомив, що молодий чоловік поводився підозріло біля припаркованого автомобіля Honda: спочатку довго ходив навколо і озирався, а потім робив якісь маніпуляції з замком. Після чого сів за кермо і поїхав, а в авто працювала сигналізація.

Один з екіпажів патрульних побачив схожий автомобіль на перехресті вулиць Федорова і Малевича. Інспектор вийшов зі службового автомобіля і подав сигнал зупинки водієві Honda. Той у відповідь різко рушив, ледь не наїхавши на поліцейського і сусіднє авто. Після чого утікач проїхав чотири світлофори на заборонний сигнал і зіткнувся з автомобілем Lexus.

Патрульні були змушені терміново дістати водія з салону Honda. Автомобіль почав диміти, а чоловікові затиснуло обидві ноги. На місце інциденту прибули медики, які констатували, що чоловік знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Він отримав травми.

Як повідомляв "Апостроф", 5 квітня, під Львовом в страшному ДТП загинули молоді поліцейські. Аварія сталася в селі Бишків, хлопці їхали на мотоциклі, водій не впорався з керуванням і вони врізалися в дерево. Обидва поліцейських загинули на місці аварії.