RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Стало відомо про затримання на великому хабарі заступника Кличка: фото

У вівторок, 14 квітня, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник був викритий співробітниками СБУ в тому, що він через посередника вимагав неправомірну вигоду в розмірі 125 тисяч доларів від представника компанії-забудовника.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

За інформацією їх власних джерел серед правоохоронців, Поворозник вимагав хабар за вплив на прийняття рішення про погодження містобудівних умов і обмежень. Співробітники СБУ затримали посередника після отримання неправомірної вигоди в сумі 60 тисяч доларів США.

"Крім того, задокументовано, що посередник з метою отримання грошових коштів діяв за вказівкою і погодженням з М. Поворозником і виношували наміри отримати також і з іншого об'єкта будівництва 246 000 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними слідства, Поворозник разом зі спільником планували отримати майже 250 тисяч доларів ще з одного об'єкта будівництва. У КМДА проводяться невідкладні обшуки.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігівській області на посту Державної митної служби був затриманий чиновник, який налагодив там постійно діючу схему отримання хабарів.