RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Начхали" на карантин: в Києві провели масову вечірку в нічному клубі, відео

У київському нічному клубі "Queen" вирішили порушити правила карантину і влаштували пишну вечірку.

Про це повідомляє PavlovskyNEWS.

"Безліч припаркованих машин біля входу і натовп танцюючих людей без масок і соціальної дистанції всередині закладу. Столичне нічне життя б'є ключем незважаючи на те, що ослаблення карантину ще не дозволяє працювати нічним клубам. Але люди і власники закладу наплювали на заборону", - йдеться в повідомленні.

На відео видно, що люди спокійно танцюють, насолоджуються приємним ввечером і зовсім вже забули, що в країні пандемія коронавірусу і влада ввела карантин.

Нагадаємо, що зараз дозволяється діяльність з надання послуг громадського харчування "на відкритих (літніх) майданчиках, в тому числі під тентами, на верандах, за умови забезпечення дотримання відстані не менше 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами і розміщення не більше чотирьох осіб за столом (без урахування дітей до 14 років)".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що тисячі киян і жителів околиць, наплювавши на карантин, вирушили на виставку тюльпанів в "Добропарк", що під Києвом, який насправді має бути закритий на карантин.