RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Вагони практично порожні: з'явилися цікаві фото і відео з метро в Києві

З понеділка, 25 травня, в Києві послабили карантин і дозволили роботу метро, але кияни поки що не поспішають користуватися підземкою.

В метро побував кореспондент "Апострофа".

На фото видно, що вагони їдуть практично порожніми, дуже багато вільних місць, а люди стоять на великій відстані один від одного.

Всі хто знаходиться в метро повинні обов'язково бути в масках, так як в країні карантин продовжили ще на місяць і масковий режим ніхто не відміняв.

Стало відомо, що в київському метро будуть проводити температурний скринінг вибірково. Правоохоронець на вході проводить фейс-контроль і на око визначає, кому вимірювати температуру. Причинами для перевірки можуть бути симптоми хвороби - кашель, зовнішній вигляд.

На відео, яке з'явилося в мережі видно, що в столичній підземці нанесли відповідні позначки, що нагадують про дотримання дистанції. Кияни свідомо дотримуються всіх правил проїзду в метро в умовах карантину та пандемії коронавірусу, про випадки порушення - не повідомлялося.

Детальніше про відкриття метро в Києві читайте в матеріалі "Апострофа": Вагончик рушить, епідемія повернеться: чого чекати від запуску метро.