RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Плювати хотіли на карантин: в мережі розповіли про коронавірусне "пекло" в метро Києва, фото

Перевірка метрополітену на дотримання правил карантину через коронавірус в Києві, показала, що пасажири злісно порушують всі запропоновані заходи безпеки, ігноруючи не тільки носіння рукавичок в метро, але і масок.

Про це голова прес-служби КП "Київський метрополітен" Наталія Макагон розповіла на своїй Facebook-сторінці.

"На входах до станцій всі пасажири ввічливі, тому що бачать представника поліції, охорону підземки, чують оголошення. Але стягувати маски на підборіддя деякі пасажири починають вже на ескалаторі. Тобто формально маска, звичайно, є, але одягнена зовсім не на те місце" , - розповіла вона.

За її словами, серед таких "героїв", була помічена навіть вагітна. Таку поведінку пасажири частіше пояснюють спекою, аргументами типу "коронавірусу не існує", "це все незаконно".

"В цілому з моменту відновлення роботи метро поліція склала 37 протоколів, по одному з них суд вже виніс рішення про сплату штрафу в розмірі 17 000 грн", - уточнила Макагон.

Як повідомляв "Апостроф", за даними на середу, 17 червня, в Україні зафіксовано 758 нових випадків зараження коронавірусом, причому 31 випадок виявився летальним.

Також стало відомо, як штрафують за карантин в Україні