RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Києві чоловік ледь не вбив маленьку дитину: моторошні подробиці і фото

У ніч на четвер, 25 червня, в одній з квартир на вулиці Шолом-Алейхема в Києві 6-річного хлопчика до напівсмерті побив його хрещений батько.

Як повідомляє "Апостроф", фото з місця трагедії опубліковано на Facebook-сторінці поліції Києва.

Щоб приховати сліди злочину, родичі побитого хлопчика викликали швидку допомогу і повідомили лікарям, що хлопчик випав з вікна багатоповерхівки. У важкому стані дитину госпіталізували в дитячу лікарню.

Як встановила слідчо-оперативна група поліції, тілесні ушкодження дитині були нанесені в квартирі його хрещеним батьком, 38-річним уродженцем Волинської області, який в цю ніч в компанії ще декількох чоловіків і матері потерпілого вживав алкогольні напої.

"У сусідній кімнаті ми виявили сліди крові, а потім встановили свідка, який пояснив, що хресний зайшов до кімнати хлопчика, а через деякий час виніс його побитого на руках без свідомості", - повідомив начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслав Серебряков.

Зловмисника затримали, проти нього почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Крім того, поліцейські встановили, що 41-річна киянка, яка є матір'ю побитого хлопчика, виховує ще одного сина, 2011 народження. Раніше вона притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей.

Інспектори ювенальної превенції Деснянського управління поліції спільно з фахівцями служби у справах дітей райдержадміністрації тимчасово вилучили у неї старшу дитину і доставили в лікарняний заклад для медичного обстеження.

Як повідомляв "Апостроф", в Миколаївській області матір підозрюють у побитті своєї ж однорічної дитини. Під час інциденту жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння.