RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Після теракту у Луцьку СБУ посилила заходи безпеки у Києві

Після того, як в Луцьку терорист Максим Кривош 21 липня захопив в заручники автобус з пасажирами, Служба безпеки України посилила контроль за безпекою в Києві.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Відзначається, що СБУ вживає всіх необхідних заходів для збереження спокою і порядку як в Києві, так і в інших регіонах країни. Як зазначив начальник київського міського і обласного управління СБУ полковник Олег Головаш, відбувається постійна координація між Службою, колегами з інших правоохоронних органів і місцевою владою.

"Звичайно, ми звертаємо особливу увагу на безпеку в столичному регіоні незалежно від заяв будь-яких політичних сил або представників місцевої влади. Адже саме в Києві перебуває багато стратегічних об'єктів. Тому посилений контроль над політикою безпеки ситуацією в столиці є звичайним явищем для силових органів. Відбувається конструктивне співробітництво ", - зазначив він.

Як повідомив Олег Головаш, після подій в Луцьку Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та області рекомендувала керівництву АТЦ встановити підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз в регіоні.

Крім того, вирішено ввести посилений графік чергувань особового складу правоохоронних органів столичного регіону. Основні зусилля зосереджені на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, а також на посиленні безпеки об'єктів можливих терористичних посягань.

Нагадаємо, терориста Максима Кривоша затримали в той самий день. Протримавши заручників в автобусі цілий день, він сам здався силовикам. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Як повідомляв "Апостроф", Максиму Кривошу обрано запобіжний захід у вигляді 60 днів утримання під вартою без права внесення застави.