RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві вулична злодійка жорстоко побила дівчину - такого фіналу вона не очікувала

У Києві зухвала вулична злодійка намагалась обікрасти дівчину, але та помітила і запобігла злочину, тоді зловмисниця жорстоко побила її.

Про це повідомляє користувач мережі Savintsev.

"Ця красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході на шулявці. Обрала, звісно ж, дівчину невеликої комплекції, яка була в цей час наодинці. На щастя, дівчина вчасно відчула, що з її рюкзака витягують гаманець, обернулась і встигла вихопити його назад з рук молодшої помічниці, яку ви також бачите на цьому фото. Коли дівчина вихоплювала гаманець назад, ця ромська красуня з розмаху вдарила потерпілу по обличчю (так, що в неї злетіли окуляри), а потім ще завдала удару ногою в тулуб", - написав він.

Чоловік проходив повз саме в момент завдавання ударів, він намагався затримати зловмисницю, проте вона була не сама і їй вдалось зникнути у невідомому напрямку.

"Але дочекавшись поліції, ми з потерпілою поїхали в рейд районом і таки знайшли її вже у сусідньому переході біля Політеха. Вона випромінювала почуття впевненості і безкарності, принаймні тоді. Красуня не знала, що свідки залишили потерпілій свої номери телефонів, красуня не думала, що мінімум двоє з цих свідків готові витратити свій час і зусилля на те, щоб приїхати до відділку, надати свідчення і пройти процедуру упізнання. Красуня не подумала, що на самому гаманці залишились її відбитки пальців. Якими ж були мої відчуття, коли вдруге за день я побачив цю красуню, але вже у наручниках: її якраз заводили до відділку. Тепер в ній не відчувалось впевненості та й почуття безкарності в очах вже не було", - розповів чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві правоохоронці затримали донеччанина біля автомобіля, який він намагався пограбувати. Зловмисник цеглою розбив вікно машини киянина, але витягнути техніку не зміг і застряг. Поліцейські звільнили правопорушника, після чого затримали і доставили до територіального управління поліції.

Нагадаємо, в Харкові помітили злодія, який намагався вкрасти речі з рюкзака дівчини. Випадкова перехожа відвернула злодіїв і змогла зняти все на відео.