RU  UA

Нардеп розповів, як за рік вирішити транспортні проблеми столиці

Народний депутат України від ВО "Батьківщина" Олексій Кучеренко, якого називають кандидатом в міські голови Києва, заявив, що в столиці за рік можна вирішити транспортну проблему.

Про це він розповів в ефірі "Апостроф TV".

Ймовірний кандидат в мери Києва впевнений, що за рік в місті можна на 30-40% вирішити дуже болючі питання для киян щодо перебування в транспорті.

"За рік можна вирішити дуже болючі питання, які значно скоротять час перебування киян в транспорті при не дуже великих капітальних вкладеннях виключно за рахунок логістики і правильних точкових рішень, де треба зняти проблеми. Йдеться про те, що треба негайно добудувати з'їзди і заїзди з мостів, де вони недобудовані і міст працює на 20-30%, треба обов'язково прорізати залізничні магістралі, щоб з'єднати певні сусідні вулиці", - зазначив Кучеренко.

Також, за його словами, наступним етапом розв'язання транспортних проблем в Києві буде створення залізничних розв'язок за допомогою сучасних трамтрейнів - поїздів-трамваїв, що допоможе розвантажити пасажиропотік.

"Ці речі не дуже затратні. Ми їх прораховували з фахівцями, які, на жаль, не знайшли спільної мови з Віталієм Кличком (міський голова Києва - "Апостроф")", - зазначив Кучеренко.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат України від ВО "Батьківщина" Олексій Кучеренко заявив, що головною проблемою в Києві є порушення генерального плану забудови міста, що призвело до незворотніх наслідків.