RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві п'яний водій на Porsche вилетів на тротуар - дивом ніхто не загинув: фото і відео моменту ДТП

В Оболонському районі Києва водій Porsche, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де врізався в електроопору. За словами, очевидців водій був п'яний, але провину за влаштоване ДТП спробувала взяти на себе його дівчина.

Відео моменту аварії опубліковано на Facebook-сторінці патрульної поліції Києва.

Дорожньо-транспортна пригода сталася поруч зі станцією метро "Мінська". Водій Porsche з'їхав з проїжджої частини вулиці, врізався в стовп і зніс огорожу.


За даними поліцейських, під час аварії постраждав пішохід, який перебував поруч з огорожею.

"Попередньо відомо, що у водія і пасажира виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Обставини ДТП встановлюватимуть слідчі", - сказано в повідомленні.


Свідки ДТП також стверджують, що водій, який перебував за кермом, був в нетверезому стані. Однак, незабаром на місці події опинилася дівчина, яка говорила, що за кермом під час аварії була саме вона.

Як повідомляв "Апостроф", на території столичного аеропорту "Бориспіль" патрульні поліцейські звернули увагу на водія Skoda Fabia, який порушував правила дорожнього руху. Як виявилося, ступінь його сп'яніння перевищувала допустимий показник алкотестера, який становить 6 проміле.